divendres, 16 de novembre del 2012

Òsmit al Pulgas Mix!


Hola! us informem que aquest cap de setmana tenim el plaer de formar part del 10è aniversari del Festival de Cultura en Acció, conegut com Pulgas Mix, que es celebra aquest dissabte 17 i diumenge 18 de novembre a Barcelona!

Hola! os informamos que este fin de semana tenemos el placer de formar parte del 10º aniversario del Festival de Cultura en Acción, conocido como Pulgas Mix, que se celebra este sábado 17 y domingo 18 de noviembre en Barcelona!




En el Convent de Sant Agustí (C/Comerç, 36) trobareu des de moda urbana, complements, disseny, a Dj's i música, performance, activitats infantils i moltes coses més!
Si no teniu plans per aquest cap de setmana i viviu a Barcelona o rodalies, no dubteu en passar-vos i saludar-nos! Òsmit tindrà montada allí la seva paradeta i hi haurà moltes novetats!
Estic segura que us encantarà!

En el convent de Sant Agustí (C/ Comerç, 36) encontraréis desde moda urbana, complementosdiseño a DJ'sperformanceactividades infantiles y muchas cosas más!
Si no tenéis planes para este fin de semana, y vivís en Barcelona o cercanías, no dudéis en pasaros y saludarnos! Òsmit tendrá allí su paradita montada y habrá muchas novedades!
Estoy segura que os encantará!