dimarts, 20 de novembre del 2012

ANTICIPA'T AL NADAL!


Ja queda menys d'un mes per tenir aquí el Nadal, em de començar a pensar en què regalarem als nostres familiars i amics, així que des de Òsmit us anirem donant idees que trobareu a la nostra web per a què els vostres regals estiguin plens de creativitat, originalitat i ademés amb el valor afegit del fet a mà. A la nostra botiga on-line trobareu collars, arrecades, anells, formes, dissenys, colors, tots peces artesanals a preus asequibles!

Ya queda menos de un mes para tener la Navidad aquí, hay que empezar a pensar en qué vamos a regalar a nuestros familiares y amigos, así que desde Òsmit os iremos dando ideas para que vuestros regalos esten llenos de creatividad, originalidad y además con el valor añadido del hecho a mano. En nuestra tienda on-line encontraréis collares, pendientes, anillos, formas, diseños, colores, todo piezas artesanales a precios asequibles!
joies osmit artesanals
Aprofitem per recordar-vos que tenim un temps d'entrega de 7 dies, així que us aconsellem que no espereu a l'últim moment per realitzar les vostres compres si voleu que arribin a temps! ;)
Que tingueu un feliç dimarts!

Aprovechamos para recordaros que tenemos un tiempo de entrega de 7 días, así que os aconsejamos que no esperéis al último momento para realizar vuestras compras si queréis que lleguen a tiempo! ;)
Que tengáis un feliz martes!

http://www.osmit.com/tienda