dimecres, 5 de desembre de 2012

I L'ESTRELLA D'AQUEST MES ÉS...

Ja queda poquet pel Nadal, i amb ell, arriba la búsqueda del regal perfecte per als teus familiars i amics... Com sempre, des de Òsmit us volem ajudar, i aquest més em triat com a producte ¡ESTRELLA! les arrecades que més agraden a les nostres clientes. Perfectes per a totes les ocasions, per arreglar o pel dia a dia. Són arrecades d'alumini combinades amb coure oxidat. Les tanques són de plata de llei per tal d'evitar al·lergies.

Ya queda nada para Navidad, y con ella llega la búsqueda del regalo perfecto para tus familiares y amigos... Como siempre, desde Òsmit os queremos ayudar, este mes hemos elegido como producto ¡ESTRELLA! uno de los pendientes que más gustan a nuestras clientas. Perfectos para todas las ocasiones, para arreglar o para el día a día. Son pendientes realizados en aluminio y combinados con cobre oxidado. Los cierres en plata de ley para evitar alergias.

 producto ¡ESTRELLA! Òsmit Diciembre

Descobreix el nou preu aquí:
www.osmit.com/tienda
I si estàs buscant un regal diferent, de disseny, original, fet a mà amb molt d'amor i delicadesa, et proposem que donis una ullada a tota la nostra botiga on-line!
Descubre su nuevo precio aquí:
Y si estás buscando un regalo diferente, de diseño,original, hecho a mano con mucho amor y delicadeza, te proponemos que heches un vistazo a toda nuestra tienda on-line!