dilluns, 16 de juliol del 2012

Anell simbòlic


Una de les coses que més m'agrada fer, és dissenyar joies per encàrrec amb un alt contingut simbòlic. Dissenyar i crear una peça on s'englobin sentiments, emocions, símbols que fan que aquesta joia sigui especial.
Fa uns dies vaig rebre l'encàrrec de realitzar un anell de plata on hi haguéssin dos sets. L'encàrrec venia d'un noi que li volia regalar a la seva nòvia un anell amb dos números sets ja que era un número simbòlic per a ells dos. 

Aquest va ser el resultat:

Una de las cosas que más me gusta hacer es realizar joyas por encargo con un alto contenido simbólico,  diseñar y crear una joya dónde se guarden sentimientos, emociones, simbólos que hacen que esa pieza sea especial. 

Hace unos días recibí el encargo de realizar un anillo de plata dónde hubieran dos sietes. El encargo venía de un chico que queria regalarle a su chica un anillo con dos sietes ya que era un número simbólico para ellos. 


Este fue el resultado:

Anillo de plata en acabado brillante con calado de dos sietes enlazados.

osmit anell de plata
Anell de plata en acabat brillant i amb un calat de dos sets enllaçats.

Que us sembla? Us agrada el resultat?
Si vols una joia única i especial, dissenyada per a tu, no dubtis en possar-te en contacte amb nosaltres.
Escriu-nos a info@osmit.com

Que os parece? Os gusta el resultado?
Si quieres una joya única y especial, diseñada para ti, no dudes en ponerte en contacto con nosotros. Escríbenos a info@osmit.com