dijous, 31 de maig de 2012

COL·LECCIONS 2012 OSMIT

Hola!
us presentem les col·leccions que vam crear per aquest 2012.
Hem creat quatre col·leccions noves, on trobareu joies que segueixen les tendències de la moda però sense perdre aquesta personalitat i caràcter lliure que desprenen totes les nostres peces. Cada col·lecció està inspirada en un tema diferent.

Hola! os presentamos las colecciones que hemos creado para este 2012.
Hemos creado cuatro colecciones nuevas, dónde encontraréis joyas que siguen las tendencias de la moda, pero sin perder esa personalidad y ese carácter libre que desprenden todas nuestras piezas. Cada colección esta inspirada en un tema distinto.

osmit joiesosmit joiesLa primera col·lecció que us presentem es diu ESQUITX. Esquitxos de color és el que trobarem en els collarets, anells, arrecades, braçalets i fermalls d'aquesta col·lecció. Son joies en alumini amb petites esquitxades d'argila polimèrica que li dóna aquest toc tan especial.

La primera colección òsmit que os mostamos se llama ESQUITX. Esquitx significa salpicadura en catalán, y eso mismo es lo que encontraremos en los collares, anillos, pendientes, y brazaletes de esta colecciónJoyas de aluminio con pequeñas salpicaduras de color realizadas con arcilla polimérica que le da ese toque tan especial.osmit joyas
La segona col·lecció d'òsmit 2012 s'anomena ELEGANCE, i com el nom indica, és una col·lecció amb peces plenes d'elegància i glamour per poder lluïr en les ocasions més especials. En aquesta col·lecció trobareu joies en alumini o en plata 925, combinades amb altres metalls com el coure o el llautó, o combinades amb esmalts al foc.

La segunda colección òsmit 2012 se llama ELEGANCE, y cómo el nombre indica, es una colección con piezas cargadas de elegancia y glamour para poder lucir en las ocasiones más especiales. En esta colección encontraremos joyas de aluminio o de plata, combinadas con latón, cobre, y esmaltes al fuego.


osmit joiesLa tercera col·lecció és personalment una col·lecció molt especial. S'anomena MATSURI, i està inspirada amb el japó més tradicional. Matsuri significa festival o festa en japonès. En aquesta col·lecció podem veure joies d'alumini combinades amb trossets de tela estampada provinents del país nipó. És la primera col·lecció d'òsmit on es combina el metall amb teles, i la veritat és que ens ha agradat molt el resultat! esperem que a vosaltres també.

La tercera, es una colección muy especial. Se llama MATSURI,  y esta inspirada en el japón más tradicional. Matsuri significa festival, o fiesta en japonés. En esta colección podemos ver joyas de aluminio combinadas con trozos de telas estampadas provinientes del país nipón. Es la primera colección de Òsmit donde se combina el metal con la tela, y la verdad que nos ha gustado mucho el resultado! esperamos que a vosotros también. 
osmit joyas
I per acabar, us presentem la col·lecció RE-FILL. Aquesta és una re-edició de la col·lecció Fill-in del 2011. trobareu collarets, arrecades i anells realitzats amb tub d'alumini amb un toc de color, peces perfectes per el dia a dia.
 

Y por último, os presentamos la colección Re-fill. Esta es una re-edición de la colección Fill-in del 2011. Encontraréis collares, pendientes, y anillos realizados en tubo aluminio con un toque de color, piezas perfectas para el día a día.Esperem que us hagin agradat les col·leccions. Podeu veure totes les peces que les formen a
www.osmit.com

Esperamos que os haya gustado las colecciones. Podéis ver todas las piezas que las forman en 
www.osmit.com